Het Bedrijf

Het bedrijf

 

Mijn naam is Jos Mevis en ben een gedreven vakman met meer dan 30 jaar ervaring. Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt: een klein professioneel interieur & timmerbedrijf waarbinnen zeer hoogwaardige producten in zijn geheel worden geproduceerd. Dus u heeft te maken met een vakman die door passie is gedreven; geen enkel product wordt via de handel uit grote fabrieken betrokken. Ik sta 100% garant voor mijn product en probeer altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren op basis van een realistische prijs.


Het beconcurreren van elkaar op enkel de prijs, daar doe ik niet aan mee! Vaak blijkt goedkoop duurkoop te zijn. Ik kies liever voor kwaliteit en zal ervoor zorgen dat u als klant tevreden bent met het aangeschafte product. De vreugde van een lage prijs gaat snel voorbij, indien het geleverde product niet aan alle wensen blijkt te voldoen. Ik garandeer u de vreugde van een goed product voor vele jaren.

 

Bij mij zijn advies en uitvoering - van begin tot eind - in een hand. Er worden geen werkzaamheden aan derden uitbesteed, alle werkzaamheden voer ik zelf uit. Dat is voor een klant prettig, want op deze manier komen er geen vreemden over de vloer. Via mond tot mond reclame verkrijg ik ruim 75% van mijn werk.